مواد لازم براي 2 تا 4 نفر:
آرد برنج:2 قاشق سوپخوري
آب مرغ :2 پيمانه
تخم مرغ کوچک :1 عدد
جعفري خرد شده :1 قاشق سوپخوري
آبليمو:1 قاشق سوپخوري
فلفل سفيد :1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
آرد برنج را در آب مرغ حل کرده و روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به جوش بيايد.تخم مرغ را با چنگال هم بزنيد تا از حالت لختگي درآيد.بعد آن را به ساير مواد اضافه کرده و به سرعت به هم بزنيد تا تخم مرغ گلوله نشود.
حرارت را خاموش کنيد و جعفري، آبليمو و فلفل را اضافه کرده، سوپ را در فنجان کشيده و آن را با ورق ليمو تزيين کنيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ