جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حلواي خرمايي
-(8 Body) 
حلواي خرمايي
Visitor 362
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

آرد نان سنگک:150 گرم (1 پيمانه )
روغن جامد :50 گرم
روغن مايع:125 ميلي ليتر (نصف پيمانه)
خرماي بدون هسته :20 عدد (ترجيحاً خرماي دشتستان)

مواد لازم براي تزيين:

پودر نارگيل:به ميزان لازم
پودر پسته :به ميزان لازم
کنجد :به ميزان لازم

طرز تهيه :

آرد سنگک را در تابه اي بريزيد و مخلوط روغن جامد و مايع را به آن بيفزاييد. سپس آن را با حرارت ملايم تفت دهيد تا کاملاً سرخ شود؛ به اندازه اي که رنگ آن قهوه اي کم رنگ شود.خرماي هسته گرفته را به آرد سرخ شده بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا خرما نرم شود و آرد و خرما به صورت خميري يکدست شود.
قالبي را چرب کنيد و حلواي آماده را در آن بريزيد و فشار دهيد تا شکل گيرد.سپس آن را مانند کيک در ظرف مناسب برگردانيد و روي آن را با کنجد، پودر نارگيل و پسته تزيين کنيد.
در صورت تمايل مي توانيد اين حلوا را به روش ديگري هم آماده کنيد؛ به اين ترتيب که حلواي آماده شده را به شکل توپ هاي کوچکي در آوريد و سپس آنها را در کنجد، پودر نارگيل و پودر پسته بغلتانيد.

منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image