مواد لازم:
برگه ي زردآلو:3 عدد
کشمش پلويي :3 قاشق غذاخوري (45 گرم )
آب :2 قاشق غذاخوري (30 ميلي ليتر)
نان تست:7 عدد
کره ي نرم شده :50 گرم
شکر :2 قاشق غذاخوري (30 گرم)
پودر دارچين :يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ:4 عدد
شير:يک و يک چهارم فنجان (300 ميلي ليتر )
پودر وانيل:يک چهارم قاشق چايخوري
خامه ي رقيق :مقداري براي سرو کردن
طرز تهيه :
برگه هاي زردآلو را ريز خرد کرده و همراه کشمش در کاسه ي کوچکي بريزيد و آب را روي آنها بريزيد تا به مدت 2 ساعت خيس بخورند و نرم شوند.
فر را تا 180 درجه ي سانتيگراد (370درجه ي فارنهايت يا شماره ي 5 اجاق گاز)گرم کنيد.بر روي نان هاي تستي که کناره هاي قهوه اي آن را بريده ايد، کره بماليد و هر يک از نان ها را به صورت دو مثلث برش بزنيد.سپس آنها را در ظرف پيرکسي که کاملاً چرب کرده ايد بچينيد و مخلوط کشمش و برگه را بر روي سطح نان ها بريزيد.تخم مرغ ها را با شکر به کمک همزن برقي بزنيد، شير و وانيل و يک چهارم قاشق چايخوري دارچين را نيز به آن اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنيد.مخلوط را طوري بر روي سطح نانها بريزيد که همه قسمتهاي آن با مواد آغشته شود.سپس ظرف محتوي پودينگ را به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد تا روي نانها کاملاً طلايي رنگ شود.
آن را از فر خارج کرده و مقدار کمي پودر دارچين (نصف قاشق چايخوري)بر روي سطح دسر بپاشيد و در صورت تمايل آن را با خامه ي رقيق شده سرو کنيد.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40/خ