مواد مورد نياز :
کره:150 گرم
زرده تخم مرغ :3 عدد
پودر قند :1 ليوان
آرد :به اندازه اي که خمير به دست نچسبد
مواد روي شيريني :
زرده تخم مرغ:1 عدد
پودر قند :1 قاشق چايخوري
شير:1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
کره و پودر قند را زده ،زرده هاي تخم مرغ را يکي يکي اضافه کنيد. بعد آرد را کم کم بيافزاييد تا خمير به دست نچسبد و براي قالب زدن مناسب باشد.
حال خمير را خيلي نازک با ضخامت حدود 3 ميلي متر پهن کنيد و قالب بزنيد . اگر قالب سوراخ دار باشد براي اين شيريني بهتر است بعد از قالب زدن با يک برس مواد روي شيريني را به آن بماليد و در طبقه وسط فر با حرارت 150 درجه سانتي گراد به مدت10 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 30/س