جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کاناپه فيله مرغ وگوشت
-(8 Body) 
کاناپه فيله مرغ وگوشت
Visitor 368
Category: دنياي فن آوري
4تکه/ فيله مرغ
4تکه/ گوشت ران گوسفندي
2عدد/ ليمو ترش
2 قاشق غذاخوري /زعفران آب گرفته
2 قاشق غذاخوري/ آبليمو
2 عدد /پياز
مقداري سس خردل
1-فيله هاي گوشت ران را با مقداري آب پياز و زردچوبه بپزيد.
2-فيله هاي مرغ را به مدت 2 ساعت داخل پياز، آبليمو و زعفران آب گرفته بخوابانيد.
3-فيله هاي مرغ را با گوشت کوب کمي بکوبيد.
4-فيله هاي گوشت ران را وسط فيله هاي مرغ قرار دهيد.
5-اطراف گوشت حلقه هاي ليموترش بگذاريد.
6-با استفاده از فرچه، بر روي مواد کره بماليد.
7-فيله ها را به مدت 30 دقيقه يا تا زماني که سطح آن طلايي رنگ شود با حرارت 180درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
8-اين کاناپه را مي توانيد با سس خردل ميل کنيد.

نکات طلايي:

-افزودن نمک به گوشت در حال پخت خودداري کنيد چه موجب سفت شدن گوشت مي شود.
-افزودن نمک به فيله مرغ که در پياز و آبليمو خوابانده ايد موجب سفتي آن مي شود بنابراين نمک را در اين مرحله اضافه نکنيد.
-به جاي فيله گوشت ران مي توانيد از گوشت ماهي و يا سبزي جات به دل خواه استفاده کنيد.اگر از گوشت ماهي استفاده مي کنيد
ابتدا آن راداخل پياز، مقداري آبليمو و کمي زعفران آب گرفته به مدت يک ساعت بخوابانيد.
-به جاي سس خردل مي توانيد از سس گوجه فرنگي و يا سس مورد علاقه خود استفاده کنيد.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image