جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه سيب زميني
-(4 Body) 
دلمه سيب زميني
Visitor 322
Category: دنياي فن آوري
3 عدد/ سيب زميني
20 گرم /کره
مقداري نمک
3 عدد/ پيازچه
يک قاشق غذاخوري /تره خرد شده
نصف يک عدد/ سينه مرغ
1-سينه مرغ را با مقداري نمک و زعفران بپزيد.سپس آن را پرپر کنيد.
2-سيب زميني ها را آب پز کنيد، پوست کنده و با دنده ريز رنده کنيد.
3-کره و نمک را به سيب زميني رنده شده اضافه کرده، با نوک انگشتان ورز دهيد تا کاملاً يکدست شود.
4-سطح صافي را چرب کنيد.
5-سيب زميني را با وردنه بر روي سطح باز کنيد تا نازک شود.سپس آن را به شکل مربع هايي با اضلاع تقريباً 6 سانتي متري برش بزنيد.
6-سينه مرغ پخته، مقداري نمک ،پيازچه و تره خرد شده را با هم مخلوط کنيد.مقداري از مواد را وسط هر برش سيب زميني قرار داده و آن را از اطراف تا کنيد.

نکات طلايي:

-استفاده از آرد سيب زميني به جاي سيب زميني بلامانع است.
-مي توانيد از ساير گوشت هاي پخته شده و يا انواع سبزي جات داخل دلمه ها را پر کنيد.
-در صورتي که سيب زميني هنگام وردنه ترک خورد ،مقدار کره را بيشتر نماييد.
منبع: تغذيه و سلامتي شماره 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image