مواد لازم:
آرد سفيد: 1 پيمانه
روغن مايع: 100 گرم
خرما: 300 گرم
گلاب: يك و نيم ليوان
زعفران: 1 قاشق چاي خوري
هل: 1 قاشق چاي خوري
طرز تهيه:
آرد سفيد را بدون روغن كاملاً تفت دهيد و بعد روغن مايع را اضافه كنيد.
خرما را پوست بكنيد و در ظرفي جداگانه بريزيد. به تدريج گلاب را به آن بيفزاييد و مخلوط كرده و خرماها را كاملاً له كنيد.
خرماي له شده را به آرد اضافه كنيد و هل و زعفران را نيز بيفزاييد و روي حرارت قرار دهيد.
دو طرف قابلمه را بگيريد و قابلمه را روي حرارت با دست تكان دهيد وقتي مواد از ديواره ي قابلمه جداشد و ديگر به قابلمه نچسبيد، حلوا آماده است.
حلوا را داخل ديس بكشيد و به دلخواه تزيين كنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 35
/س