مواد لازم :
موسيرخشك: 5 عدد (در آب خيسانده)
گوجه فرنگي: 2 عدد
پياز: 1 عدد
روغن زيتون: 1 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل: به دلخواه
ماست چكيده: 500 گرم
طرز تهيه:
موسير خيس كرده را از آب درآوريد و كاملاً ريز خرد كنيد.
گوجه فرنگي را در آب جوش بيندازيد و بلافاصله در آب بسيار سرد بريزيد تا شوك ببيند و پوست آن به راحتي جدا شود.
دانه هاي گوجه فرنگي را بگيريد و آن را نگيني خرد كنيد.
پياز را نيز نگيني كنيد و همه ي مواد را همراه روغن زيتون و نمك و فلفل به ماست بيفزاييد و در ظرف مناسب سرو كنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 35/خ