مواد لازم :
پياز متوسط:1 عدد(ساطوري شده)
زردچوبه و فلفل :از هر کدام 1 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي:3 عدد
روغن:3 تا 4 قاشق غذاخوري
تخم مرغ :3 عدد
پنير ليقوان خرد شده :3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
پياز را با زردچوبه و فلفل مخلوط کنيد و در تابه بريزيد و روي حرارت بگذاريد .
بعد از اينکه کمي ، آب پياز گرفته شد روغن را اضافه کنيد و آن را تفت دهيد تا ترد و طلايي شود.
سپس گوجه فرنگي هاي خرد شده را اضافه کنيد و گاهي حين پخت در تابه را ببنديد تا گوجه فرنگي ها له شود و بپزد. البته مي توانيد ابتدا پوست گوجه فرنگي ها را بکنيد.
وقتي گوجه فرنگي کاملاً له شد و آب آن کشيده شد، تخم مرغ و پنير را اضافه کنيد و هم بزنيد . صبحانه آماده است ، نوش جان کنيد!
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33
/س