مواد لازم :
توت فرنگي: 400 گرم
پرتقال: 3 عدد
پرتقال خوني کوچک : 3 عدد
انار يا آوکادو: 1 عدد
آب پرتقال يا آب توت فرنگي : 2 تا 3 قاشق غذاخوري
عسل يا شکر: براي مزه دار شدن سالاد
طرز تهيه :
پرتقال ها را به کمک چاقو به صورت عمودي پوست بکنيد ؛ به شکلي که پوست هاي سفيد داخلي پرتقال هم همراه پوست هاي خارجي کاملاً گرفته شود؛ به اصطلاح آنها را فيله کنيد . با کمک چاقو ، قطعات را از هم جدا کنيد .
توت فرنگي ها را بشوييد و از وسط 2 نيمه کنيد.
آواکادو يا انار را پوست بکنيد و نگيني خرد کنيد. همة مواد را با هم مخلوط کنيد.
سس سالاد:
آب ميوة دلخواه (آب پرتقال يا آب توت فرنگي) را با عسل يا شکر مخلوط کنيد و روي سالاد بريزيد .
بعد سالاد را در يخچال بگذاريد و سپس سرو کنيد.
دقت کنيد مي توانيد ميزان عسل يا شکر را با توجه به ذائقة خود تغيير دهيد يا آن را حذف کنيد.
از اين سالاد مي توان به عنوان دسر استفاده کرد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره33/خ