جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كرم كارامل پرتقال
-(4 Body) 
كرم كارامل پرتقال
Visitor 466
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

شکر (براي کارامل کردن): 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 5 عدد
پودر قند: 1 پيمانه
وانيل شکري: 2 قاشق غذا خوري
پرتقال بزرگ: يک چهارم قاشق چايخوري
خامه شيرين براي تزئين: مقداري

طرز تهيه:

فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن نموده، شکر را در ظرف مناسبي کارامل کرده سپس مي گذاريم تخم مرغ ها را همراه با پودر قند و وانيل با چنگال زده بحدي که فقط مخلوط شود. سپس آب پرتقال ها را گرفته و روي آن ريخته خوب با قاشق مخلوط مي کنيم. از صافي رد کرده در ظرفي که شکر را کارامل کرده ايم، مي ريزيم. در سيني فر مقداري آب ريخته و ظرف کرم کارامل را در آن قرار داده و در اولين طبقه فر به مدت يک ساعت بماند. پس از آن از فر در آورده، اطراف آن را نوک چاقو از ظرف جدا کنيد و تکان کوچکي به ظرف بدهيد. تا اطراف کرم از ظرف جدا شود. کرم کارامل را پس از خنک شدن بمدت بيست و چهار ساعت در يخچال قرار داده تا کاملا سرد شود. اگر کرم کارامل را در ظرف پيرکس تهيه نموده ايد، روي آن را با خامه تزئين کنيد. در غير اين صورت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و روي آن را با خامه تزئين کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image