محصولات
دریافت کاتالوگ محصولات
پورتال ایمن
سیستم آرشیو اسناد
سیستم پشتیبانی (Ticketing)
سیستم مدیریت جلسات
سیستم مدیریت وظایف
سیستم پورتال داخلی ویژه همکاران
سیستم تولید و مدیریت وب سایت
سیستم اتوماسیون اداری
سیستم مدیریت فروشگاه
سیستم گفتگوی آنلاین (پشتیبانی)
نرم افزار های اندروید
فروشگاه
جستجوی محصولات
همه محصولات
بانک شماره موبایل
گالری تصویری فایل PSD
گالری تصویری فایل افتر افکت
سیستم پیامک
عضویت رایگان در سامانه
ورود به سامانه پیامک
ارسال به BTS ایرانسل
امکانات سامانه پیامک
وب سرویس رایگان پیامک
سرویس HTTP پیامک رایگان
افزونه ورد پرس
نرم افزار ویندوزی پیامک
خرید خط هزار و تلفن ثابت
عمومی
اخبار
تقویم تاریخ
نرم افزارهای موبایل
مقالات
معرفی سایت
درباره ما
پرسش و پاسخ
ارسال تیکت
اطلاعات تماس
درباره ما
پرسش و پاسخ
آموزش برنامه نویسی
سفارش تبلیغ اندروید
Type
All
کامپيوتر
دنياي فن آوري
جستجو در محصولات
18 آبان 1387 / 9 ذيقعده 1429 / 8 نوامبر 2008
-(5 Body)
18 آبان 1387 / 9 ذيقعده 1429 / 8 نوامبر 2008
Visitor 360
Category:
دنياي فن آوري
1) تجمعات اعتراضآميز مردم ايران عليه رژيم پهلوي (1357 ش):
در اين روز مردم نجف آباد، تظاهراتي گسترده بر ضد رژيم شاه برگزار كردند كه مانند روز قبل، پاسخ اعتراضات خود را با گلولههاي مأموران رژيم شاه دريافت نمودند. تظاهرات مردم كرمانشاه، اصفهان و بابل نيز چندين شهيد و مجروح برجاي گذاشت. همچنين دهها هزار نفر از مردم تهران بر مزار شهداي سيزدهم آبان 1357 در بهشت زهرا گردآمدند و با شهداي مظلوم دانشآموز و دانشجو پيمان بستند كه راه سرخشان را تا پيروزي نهايي و استقرار نظام اسلامي در ايران، ادامه دهند.
2) روز ملي کيفيت :
كيفيت يعني ويژگي،اما در درجات متفاوت،به عبارت ديگر كيفيت يعني مطابقت داشتن با الزامات مشتريان ،امروزه كيفيت به معاني مختلفي به كار رفته است و دانشمندان مختلفي ازابعادمتفاوت به بحث و بررسي در آن باره مي پردازند.ولي آن چه امروز اهميت دارد خدمات و محصولات با كيفيت است. در دنياي رقابت ،كيفيت حرف اول را مي زند وخود زاييدهيآن است .انحصار،دشمن قسم خورده ي كيفيت به شمار مي رود،كيفيت نيز مانند ساير منابع و امكانات بايد مديريت شود زيرا بر اساس تحقيقات انجام شده ارتباط معني داري بين مديريت بهينه وبهبود كيفيت وجود دارد.كيفيت حاصل شانس واقبال نيست بلكه به مديريت عالمانه نيازمند است.طي دو دهه گذشته مفهوم كيفيت از دنياي صنعتي و توليد به دنياي خدمات وسازمانهاي دولتي گسترش يافته است.جملات طلايي از اربابان انديشه در زمينه كيفيت:
كيفيت خوب، نوعي ارزاني است.كيفيت ،يك پديده ي بي نقص وكمال مطلق است. تنها كيفيت برترباعث افزايش بهره وري ست. كيفيت،از مشتري به مشتريست. كيفيت زماني حاصل مي شودكه مشتريان شما باز گردند،ولي محصولات نه. كيفيت هديه نيست ولي مجانيست. كيفيت گران نيست ولي گران بهاست. كيفيت يعني مناسب بودن. كيفيت ،كار نخست ماست.
3) توافق ايران و عراق جهت مبادله اسراي بيمار و معلول (1367ش):
با گذشت كمتر از سه ماه از پايان جنگ تحميلي عراق عليه ايران و آغاز مذاكرات صلح دو طرف، ايران و عراق براي اولين بار به نشانه پيشرفت مذاكرات صلحِ به بنبست رسيده خود، ظاهراً بر سر تبادل گروهي از اسراي جنگي به توافق رسيدند. وزير امور خارجه عراق در اين مذاكرات به پيشنهاد ايران مبني بر آزادي اسراي معلول و مجروح پاسخ مثبت داد واعلام كرد كه كشورش آماده است تمامي اسراي مريض و مجروح را آزاد و به كشورشان بازگرداند. در نهايت پس از اعلام اسامي اسراي مجروح و معلول دو طرف توسط كميته بين الملل صليب سرخ، مبادله اين اسرا از روز اول آذر 1367 آغاز شد و ظرف سه هفته اين كار صورت گرفت.
4) آغاز پاكسازي آلودگيهاي جنگي خليج فارس با همكاري كشورهاي منطقه (1367 ش):
با پايان جنگ، اجلاس فوق العاده شوراي وزيران منطقه خليج فارس با حضور ايران، عربستان سعودي، امارات عربي متحده، عراق و بحرين در روزهاي نهم تا يازدهم آبان 1367 در كويت برگزار شد. در اين اجلاس، به بررسي مسائل آلودگي آبهاي خليج فارس و علل اين آلودگي در زمان جنگ پرداخته شد. در ابتدا قرار بر اين گرديد تا به كمك كارشناسان خارجي، خليج فارس از اين آلودگيها پاك شود. اما به پيشنهاد جمهوري اسلامي ايران و با توجه به توان كارشناسي و عمليات اعضا براي پاكسازي منطقه دريايي خليج فارس با همكاري كشورهاي منطقه بدون كمك كشورهاي خارجي، توافق شد كه اين امر با همكاري چهار كشور ايران، كويت ، بحرين و عراق صورت پذيرفت.
5) رحلت عالم بزرگوار آيتاللَّه "شيخ محمدحسين كلباسي اصفهاني"(1376 ش) :
عالم بزرگوار، آيتاللَّه شيخ محمدحسين كلباسي اصفهاني در سال 1284 ش (1323 ق) در بيت علم و فضيلت در اصفهان به دنيا آمد.معظمٌ له پس از پشت سر گذاشتن مقدمات در اصفهان، در هفده سالگي راهي نجف شد و پس از فراگيري سطح، از درس خارج اساتيدي همچون آيات عظام: سيد ابوالحسن اصفهاني، آقا ضياءالدين عراقي، ميرزا علي آقا شيرازي و شيخ محمد كاظم شيرازي و... استفادههايي شايان برد. آيتاللَّه كلباسي پس از سالياني، به اصفهان بازگشت و پس از مدتي بار ديگر ساكن نجف شد و در محضر آيات عظام: سيدعبدالهادي شيرازي، شيخحسين حلي و سيد جمالالدين گلپايگاني شاگردي نمود. اين عالم بزرگ در حدود سال 1335 ش پس از اقامتي فراتر از سي سال در نجف، به حوزه علميه قم آمد و به تدريس فقه و اصول پرداخت. آيت اللَّه كلباسي داراي تاليفات متعددي بود كه برخي از آنها از اين قرارند: فضايل اهل بيت، شرح باب حادي عَشَر و غرائب و قِصارُ الكَلِم. اين عالم بزرگ سرانجام در هجدهم آبان 1376 ش برابر با نهم رجب 1418 ق در 92 سالگي جان به جان آفرين تسليم كرد و در صحن مطهر حضرت معصومه مدفون شد.
6) 9ماه ذيقعده سال394هجري قمري:
« ناصرخسرو قبادياني» شاعرمتفكرو اديب پرآوازه ايراني درقباديان بلخ متولد شد. او دانش اندوزي خود را با حفظ كلام خدا قرآن مجيد آغازكرد؛ پس ازآن به بررسي اصول و عقايد مذاهب گوناگون پرداخت. ناصرخسرو تا43سالگي به دبيري و رسيدگي به امورديواني دربارهاي محمود و مسعود غزنوي اشتغال داشت اما پس ازآن به سيروسياحت پرداخت و حاصل 7سال سفرخود را درسفرنامهاش گردآورد. دراين اثراين شاعرمسلمان به ديدارش ازبلاد روم، مصر، حجازو بين النّهرين اشاره كرده و يادآورشده است كه دراين سفرهفت ساله چهاربارخانه خدا را زيارت كرده است. ناصرخسرو درسفرطولاني خود ازمراكزعمده تمدن اسلامي و عمارات و بناهاي تاريخي و مذهبي بسيارديدن كرد؛ و با اقوام گوناگون و طرز معيشت آنان آشناشد. ديوان اشعارديگراثرناصرخسروست. او قصيده سراي ماهري بود وديوان اشعارش حاوي قصايد بلند، استوارو منسجم اوست. شعرناصرخسرو سرشارازحكمت، وعظ و انديشههاي مذهبي است. «خوان اِخوان و زادُالمُسافرين» ازديگرآثاراو بشمارميروند. سرانجام داناي يُمگان درهمين مكان كه ازتوابع بدخشان نيشابوراست بدرود حيات گفت.
7) 9ذيقعده سال851هجري قمري:
« اَبُوالبَرَكات سَريُ الدّين عَبدُالبِر» مشهوربه اِبن شَحنِه ازقضات و مورخان ترك نژاد حَلَب متولد شد. ابن شحنه درفقه و حديث ازاستادان زمان خود بود و به سبب هوش و ذكاوت فوق العادهاش درجواني اجازه تدريس و فتوا دريافت كرد. ابن شحنه سالها به امرقضاوت مشغول بود و دركنارآن تأليف هم ميكرد. «تَفضيلُ عِقدُالفَوائِد و غَريبُ القرآن« ازآثاراين عالم مورخ بشمارميروند.
8) 8 نوامبرسال1895ميلادي:
كُنراد رونتگِن فيزيكدان آلماني اشعه ايكس را كشف كرد. رونتگن چون بدرستي اشعه كشف شدهاش را نميشناخت نام آن را ايكس يعني اشعه مجهول گذاشت. اين اشعه كه ازبدن انسان عبور ميكند بهترين وسيله براي تعيين ضايعات و شكستگيهايي است كه دربدن انسان ايجادشده است. رونتگن درسال1901ميلادي به علت كشف اين اشعه مهم و حياتي جايزه نوبل را دررشته فيزيك بدست آورد.
9) 8 نوامبرسال1949ميلادي:
كشوركامبوج ازممالك آسياي جنوب شرقي به خودمختاري داخلي رسيد. اين سرزمين ازسال1863ميلادي درتحت الحمايه فرانسه شد و ازسال1941ميلادي سِهانوك به پادشاهي اين كشوردست يافت. او پس از به قدرت رسيدن وعده حكومت پارلماني را به مردم كامبوج داد. سرانجام به سال1949مبارزات مردم اين كشور به خودمختاري داخلي منتهي شد و دوسال بعد نيز كامبوج استقلال كامل خود را بدست آورد. جالب توجه است كه سِهانوك درسال1970ميلادي كودتاي نظامي ازكاربركنارشد اما هنوز هم با دولت خود كه با خِمِرهاي سرخ ائتلاف كرده، نقاط مرزي كامبوج و تايلند را دراشغال دارد و اقدامات خرابكارانهاي را دركامبوج رهبري ميكند.
10) درگذشت "جان ميلْتون" اديب و شاعر بزرگ انگليسي (1674م):
جان ميلتون، شاعر بزرگ قرن هفدهم انگلستان، در سيام ژانويه 1608م در لندن به دنيا آمد. وي در كودكي عشق و علاقه عجيبي به ادبيات و به ويژه شعر پيدا نمود و همين موضوع سبب گرديد كه به زودي نيز شعر بسرايد، به طوري كه در اوان نوجواني، چندين قطعه و اثر عالي نوشت. ميلتون در 21 سالگي اولين اثر مشهور خود با نام تولد مسيح(ع) را سرود و به زودي سرشناس و معروف شد. در اين اثر كه جنبه هنري، اخلاقي و مذهبي سراينده نمايان است، كشمكش قريب الوقوع فرقههاي مذهبي پيش بيني شده بود. وقايع آن زمان جامعه انگلستان ميلتون را به شدت آزار ميداد به طوري كه به تدريج روحي مبارزه طلب پيدا كرد و تصميم گرفت عليه بيدادگري قيام كند. از اين به بعد، دوران مبارزه، بدبختي و شهرت آغاز گشت؛ حكومت به شدت وي را تحت تعقيب قرار داده و اعمال وي را محدود كرده بود. با اين وصف، به زودي، ميلتون و عقايدش پيروزيهاي بزرگي به دست آوردند، ليكن او همچنان در دفاع از آزادي فكر و قلم، شعر ميسرود و مردم را تشويق ميكرد. اين دوران نيز ديري نپاييد و حكومت استبدادي، دوباره جانشين افكار آزادي طلب گرديد. بدين ترتيب ميلتون كه خود را شكست خورده احساس مينمود گوشه انزوا گرفت و دست از هر فعاليتي كشيد. ميلتون در همان گوشه انزوا به خلق آثاري موفق شد كه هم اكنون جامعه ادبي انگلستان به وجود آنها افتخار ميكند. بينايى ميلتون در سال 1652م بر اثر تحرير و تاليفات زياد رو به ضعف نهاد تا اينكه كاملاً كور شد و از كارهاي اجتماعي كناره گرفت. وي در سال 1660، كور و خسته و نوميد، اثر جاودانش بهشت گمشده را سرود. وي در اين اثر نشان ميدهد كه به خداي يگانه ايمان دارد و شيطان بر اثر مشيت الهي پديد آمده و اراده خدا بر اين قرار گرفته كه برخي از بندگانشْ، قدرتِ اختيار داشته باشند. بهشت گمشده، يكي از بزرگترين حماسههاي جهان است و از لحاظ استحكام كلام، در ادبيات زبان انگليسي بينظير است، به طوري كه ميلتون را پس از شكسپير در مقام اول قرار ميدهد. ويژگيهاي شعر وي در استحكام، صراحت و ظرافت آنهاست كه هيچيك از معاصرانش به آن دست نيافتهاند. تعادل و تركيب شعر با موضوع و هماهنگي آن دو با هم در تمامي آثار ميلتون مشخص ميباشد. اشعار مختلف او، ادراك كمنظيرش را در پيچيدگيهاي اوزان خوشآهنگ نشان ميدهد. آهنگي كه از تعادل ساختمان و تركيب استادانه شعر با بيان موضوع، اعم از خطابه نويسي يا داستانپردازي حاصل ميشود. نثر ميلتون نيز بسيار فصيح و استوار است و هنر نمايشي او از حد متوسط بالاتر. ميلتون از بزرگترين و معتبرترين چهرهها در ادبيات انگلستان است و نفوذ عظيمي در آثارنويسندگان انگليسي و آلماني و... بر جاي نهاد. وي در عين اينكه طبعي ملايم و مصاحبتي دلنشين داشته از طرف ديگر مبارزي لجوج و خشن و فردي جاه طلب و مغرور بوده است. همچنين روح اندوهناك و روح شادمان از ديگر آثار اوست. جان ميلتون سرانجام در 8 نوامبر 1674م در 66 سالگي درگذشت در حالي كه هرگز نتوانست آنچه را ميخواست به چشم ببيند.
معرفي سايت مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
*
User Comments:
SecurityCode: