جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان شيرين
-(6 Body) 
نان شيرين
Visitor 327
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

پودرخمير ترش: 2 قاشق سوپخوري
آرد: 500 گرم حدود 5 پيمانه
شير: 1/1، 2/4 پيمانه
شکر: يک و دو سوم پيمانه
نمک: 1 قاشق چايخوري
کره: 1/2 پيمانه
تخم مرغ: 4 عدد
پادام پرک شده: 100 گرم
کشمش: 1 پيمانه
رنده پوست ليمو: 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

مواد لازم را از شماره يک الي هفت به ترتيب گفته شده مطابق دستور اصلي خمير ترش درست کرده، سپس خمير را در ظرفي قرار داده درب آن را بگذاريد و به مدت سي دقيقه بماند پس از اين زمان خمير را خوب ورز دهيد و بادام پرک شده، کشمش و رنده پوست ليمو ترش را به خمير اضافه کنيد و خوب به هم بزنيد. خمير را در يک قالب گرد به قطر بيست و پنج سانتي متري که قبلا چرب کرده ايد ريخته و به مدت سي دقيقه روي 100 درجه فارنهايت و سپس به مدت 60 دقيقه روي حرارت 350 درجه فارنهايت بپزيد. سپس نان کمي در قالب بماند تا خنک شود و در ظرف مورد نظر برگردانيد.
درصورت دلخواه: پس از برگرداندن نان از قالب دور تا دور نان را بوسيله قلم مو شربت قوام آمده بماليد و سپس بادام پرک شده بپاشيد تا به کمک شربت قوام آمده به کيک بچسبد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
/ خ
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image