? مواد لازم براي 4 نفر:
2 ق.س. شير
2/1 پيمانه هويج ريز رنده شده شده
4/1 پيمانه پيازچه ريز خرد شده
4/1 پيمانه خرده نان گندم کامل
4/1 ق.چ. پودر ادويه ايتاليايي
4/1 ق.چ. پودر سير
فلفل و نمک به ميزان لازم
350 گرم گوشت چرخ شده مرغ بدون چربي
4/1 پيمانه خردل
2/1 ق.چ. پودر کاري
4 نان همبرگر گندم کامل دو نيم شده و برشته
برگ کاهو (در صورت تمايل)
کدوي سبز رنده شده يا خرد شده به حلقه هاي نازک (در صورت تمايل)
گوجه فرنگي ورقه شده (در صورت تمايل)
? روش تهيه:
1) شير، هويج، پيازچه، پودر سير، ادويه ايتاليايي، خرده نان، نمک و فلفل را ر يک کاسه متوسط مخلوط ميکنيم. گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کرده خوب مخلوط ميکنيم. مخلوط را به چهار قسمت تقسيم کرده و هر يک را به شکل دايره اي به قطر 3 سانتيمتر در مي آوريم.
2)اين برگرها را در ماهيتابه چدني يا روي قسمت گريل اجاق گاز ميپزيم. براي اينکار ماهيتابه يا سطح گريل را اندگي چرب کرده و با حرارت بالا داغ ميکنيم، سپس دما را در حد متوسط پايين آورده، برگرها را در ماهيتابه قرار ميدهيم و درب ظرف را ميبنديم و يک طرف برگر را به مدت 8 تا 12 دقيقه ميپزيم، سپس آنرا برگردانده و سمت ديگر را به مدت 6 تا 8 دقيقه حرارت ميدهيم.
3) در اين مدت خردل و پودر کاري را مخلوط کرده، برگرها را بر روي نان قرار داده، سبزيجات مورد علاقه خود-کاهو، گوجه فرنگي و کدو- را بر روي آن قرار داده با سس خردل کاري سرو ميکنيم.
منبع: www.vista.ir
ae