?مواد لازم:
فلفل سبز تند 500 کرم
سرکه 1 ليتر
نمک به مقدار لازم
سير 1 بوته
ترخون و نعناع چند شاخه
? طرز تهيه :
سه ليتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط مي کنيم و مي جوشونيم .آب جوشيده رو مي گذاريم سرد بشه فلفل ها رو هم مي شوريم و سه روز توي اين آب نمک مي زاريم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش مي کنيم تا آبشون گرفته بشه سير رو حبه حبه پاک مي کنيم .نعناع و ترخون رو هم پاک مي کنيم و مي شوريم و مي گذاريم حتما آبشون بره و خيس نباشه . ظرف مناسب شيشه اي رو در نظر مي گيريم و يک رديف فلفل در اون مي زاريم و بقيه اقلام رو يک رديف ديگه مي گذاريم به همين ترتيب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شيشه رو با سرکه پر مي کنيم يک روز درش رو باز مي گذاريم و بعد از يک روز درش رو محکم مي بنديم و بعد از حدود پانزده روز ترشي ما آماده است.
منبع: www.vista.ir
/ك