? مواد لازم :
گوشت فيله گوساله : 200گرم
پودر فلفل : 1/4 قاشق چايخوري
خردل : 1/2 قاشق چايخوري
قارچ : 1 قاشق سوپخوري
آرد ذرت : 2 قاشق سوپخوري
روغ مايع : 2 قاشق سوپخوري
آب مرغ: 2 پيمانه
كره : 3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل : به ميزان لازم
? طرز تهيه :
قارچ را پس از شستن خرد كرده ، در كره تفت مي دهيم ، آب مرغ را به آرد ذرت اضافه كرده ، با كمي نمك و فلفل روي حرارت قرار داده ، به هم مي زنيم تا سس كمي غليظ شود. در آخر قارچ را اضافه كرده و روغن مايع را در ماهيتابه ريخته وروي حرارت قرار مي دهيم . سپس گوشت را كمي با بيفتك كوب كوبيده ، سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده و با برس روي گوشت مي ماليم وگوشت را به اين ترتيب مزه دار كرده ، در ماهيتابه قرارداده و سرخ مي كنيم . آن گاه در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روي آن مي ريزيم ، سپس مطابق شكل با كلم سفيد، پيازچه و... آن را تزيين مي كنيم .
منبع: www.vista.ir /ج