مواد لازم
1 قاشق سوپخوري روغن زيتون
1 عدد پياز متوسط خرد شده
2 حبه سير كوبيده
1 قاشق سس چيلي
800 گرم گوجه فرنگي خرد شده
51 ليتر آب گوشت
1 قاشق سوپخوري جعفري خرده شده
300 گرم لوبيا قرمز پخته
نصف پيمانه خامه
2 عدد پيازچه خرد شده
?براي گوشت قلقلي:
500 گرم گوشت چرخ كرده
2 عدد پيازچه ريز خرد شده
1 عدد تخم مرغ كمي زده شده
نصف پيمانه مغز نان سفيد
يك قاشق چايخوري ادويه
1 قاشق سوپخوري روغن زيتون
طرز تهيه
يك قاشق روغن زيتون را در قابلمه اي داغ كنيد. پياز و سير را در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. گوجه فرنگي را اضافه كنيد و همراه با آب گوشت بگذاريد بجوشد. پس از 15 دقيقه جعفري را اضافه كنيد. سپس گوشت قلقلي آماده شده و لوبيا را بيفزاييد و بگذاريد سوپ با در بسته بجوشد تا گوشت قلقلي مغز پخت شود.
براي آماده كردن گوشت قلقلي همه مواد اوليه آن را به جز روغن با هم مخلوط كنيد و كمي ورز دهيد. سپس هر قاشق از اين مخلوط را با دست به صورت گلوله اي درآوريد. روغن را در تابه نچسبي داغ كنيد و گوشت ها را در آن سرخ كنيد تا برشته شوند.پس از آماده شدن سوپ آن را با خامه و پيازچه خرد شده سرو نماييد.
منبع:www.vista.ir /ج