|
فلفل با سس مخصوص
-(3 Body)
|
فلفل با سس مخصوص
Visitor
343
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: فلفل سبز کبابي 1 کيلو گوجهفرنگي رسيده 4 عدد روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري سرکه نصف فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم روغن مقداري براي سرخ کردن فلفلها طرز تهيه: فلفلها را بعد از شستن با چنگال سوراخ کنيد. روغن را داغ کنيد و فلفلها را در آن سرخ کرده، گوجهفرنگيها را با مخلوطکن له کرده و در قابلمه ريخته و همراه با نمک، فلفل و روغن زيتون روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب اضافه? آن کشيده شود. فلفلها را در ظرفي مناسب چيده و روي آنها را با سرکه ميپوشانيم و سس آماده شده را روي آنها بيزيد. اين پيش غذا را ميتوان بهصورت گرم و سرد سرو کرد. منبع:www.vista.ir /ج
|
|
|