? مواد لازم براي 8 نفر:
? دو کيلو گوشت سردست بره
? زعفران
? ربع فنجان کره
? يک و نيم قاشق چاي خوري نمک
? نصف قاشق چاي خوري فلفل سياه
? جعفري تازه
? چهار تا پنج عدد پياز (به دلخواه)
? روغن گياهي (به دلخواه)
? زمان لازم: 2 ساعت و 5 دقيقه
? طرز تهيه:
چربي اضافه گوشت را گرفته و آن را به صورت قطعات نازک درآوريد.
زعفران را با يک چهارم فنجان کره، نمک و فلفل مخلوط کرده و روي گوشت ها بماليد.
گوشت ها را به همراه پياز و جعفري در بخارپز قرار دهيد تا پخته شود. در صورت تمايل مي توانيد پس از پخته شدن گوشت آن را کمي در روغن گياهي سرخ کنيد. اين غذا همراه نان بربري مراکشي سرو مي شود.
منبع:www.vista.ir /ج