? مواد لازم براي هشت نفر
200 گرم فيله ماهي بدون استخوان
200 گرم ماهي دودي
يک تکه ليموترش
دو قاشق مرباخوري آب ليموترش
يک قاشق مرباخوري خردل
دو قاشق مرباخوري پيازچه خردشده
يک هشتم قاشق مرباخوري فلفل
نصف فنجان کره
هشت عدد نان باگت
? طرز تهيه
فيله ماهي را در آب جوش بيندازيد و صبر کنيد تا براي پنج دقيقه به خوبي پخته و نرم شود.
سپس آن را روي دستمال آشپزخانه قرار دهيد، ماهي دودي را با ليموترش، آب ليمو، خردل، پيازچه و فلفل درون مخلوط کن بريزيد تا کاملاً آميخته شود.
سپس ماهي پخته شده را نيز به آن اضافه کرده و آنها را تا جايي مخلوط کنيد که يکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبي ريخته و براي دو ساعت درون يخچال قرار دهيد. اين مخلوط را درون نان باگت ريخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنيد.
منبع: www.vista.ir