?مـــوادلازم :
?کره يا مارگارين :: 225 گرم
?شکر درشت :: 225 گرم
?تخم مرغ زده شده :: 2 عدد
?وانيل :: به مقدار لازم
?آرد :: 500 تا 550 گرم
?مرباي صاف شده :: به مقدارلازم
?زمان پخت :: 15 دقيقه
?حرارت فر :: 375درجه فارنهايت
?طـرزتهيه :
ابتدا کره را باشکر به شکل کرم درآورده و به تدريج تخم مرغ و وانيل را بزنيد و با آرد مخلوط نماييد تا به صورت خمير نرم و لطيفي درآيدد خمير را روي يک سطح صاف آردي برگردانيد و به آرامي ور دهيد و آن را به قطر 5/3 ميلي متر پهن کنيد و از آن دايره ايي به قطر شش سانتيمتر ببريد در نصف آنها دو دايره گرد کنيد همه بيسکوييت ها را روي سيني روغن زده پهن کرده در فر مي گذاريم تا پانزده دقيقه بپزد. سپس بيسکويت ها را روي يک توري سيمي قرار داده تا سرد شوند پس از سرد شدن کامل مربا را روي بيسکوييت ماليده و آن که يک دايره اضافي دارد روي بيسکويت قرار مي دهيم .
منبع:www.vista.ir /ج