جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خطر همه جا در کمين کودکاناست حتي در حياط خانه!
-(9 Body) 
خطر همه جا در کمين کودکاناست حتي در حياط خانه!
Visitor 372
Category: دنياي فن آوري
کودکان معمولاً اوقاتي از زندگي خود را در خارج از خانه به بازي کردن، دراز کشيدن روي علف‏ها يا شلپ شلپ کردن در استخرهاي بادي کودکان مي‏گذرانند. در حين بازي کردن گاهي اتفاقاتي براي آنها روي مي‏دهد که بايد از اين خطرات بر حذرشان داشت.

نيش حشرات

چشم کودکان را از معرض نيش زنبور، پشه يا حشرات موذي دور نگه داريد. اجازه ندهيد کودکان نزديک سطل آشغال يا باغ پر از گل بازي کنند و از پوشاندن لباس‏هاي با رنگ روشن به کودکان خودداري کنيد تا مانع جذب حشرات به سوي آنها شويد. نيش حشرات دردناک است اما معمولاً خطر آن جدي نيست. اگر حشره‏اي کودک‏تان را نيش زد و شما اثر آن را روي پوست ديديد، سعي کنيد با پشت ناخن شست يا لبه يک شي‏ء تيز جاي نيش را خراش دهيد. هرگز نيش را فشار ندهيد زيرا شدت جراحت بيشتر مي‏شود. جاي نيش‏زدگي را با يخ مالش دهيد تا درد و تورم آن کاهش يابد.
اگر در کودک علايم حساسيت نظير کهير، استفراغ، سرگيجه، تپش قلب يا مشکل تنفسي ايجاد شد، خيلي سريع با پزشک تماس بگيريد. در موارد نادر، نيش زنبور باعث شوک مي‏شود. اگر شما مي‏دانيد کودک‏تان نسبت به نيش زنبور حساسيت دارد، بنا بر دستور پزشک در اين گونه مواقع داروهاي ضروري در دسترس داشته باشيد.

کباب‏پز ذغالي

اغلب اتفاق مي‏افتد که کودکان در معرض خطرات ناشي از کباب‏پز قرار گيرند. در اين گونه مواقع بايد کودک را از چنين وسايلي دور نگه داشت. اگر بدن او با فلز داغ تماس پيدا کرد، به سرعت بايد عضو آسيب‏ديده را در آب سرد قرار داد. تاول ممکن است علامت يک سوختگي درجه 2 باشد که نيازي به مراقبت پزشکي دارد. هرگز اجازه ندهيد کودک نزديک کباب‏پز داخل حياط يا حياط‏خلوت بازي کند، حتي اگر کار شما با آن تمام شده باشد زيرا ممکن است ذغال‏ها هنوز داغ باشند و باعث سوختگي کودک شوند. مايعات مشتعل‏شونده، کبريت، ذغال، فندک‏هاي برقي و ديگر ابزار پخت و پز را از دسترس کودک دور نگه داريد. روي مواد غذايي را بپوشانيد و نگذاريد کودک به مواد غذايي خام دست بزند. هر گاه از کباب‏پز استفاده نمي‏کنيد، آن را قفل کرده و در جايي دور از دسترس کودک‏تان نگه داريد.

کَنه‏ها

اين موجودات ريز قهوه‏اي‏رنگ اغلب از خون بز، موش يا سگ تغذيه مي‏کنند اما گاهي به داخل پوست انسان نيز راه مي‏يابند. کنه‏ها مي‏توانند بيماري‏هاي مختلفي ايجاد کنند.
اگر کودک در يک منطقه پرعلف يا پردرخت بازي مي‏کند، به او لباس‏هاي رنگ روشن که محافظ دست‏ها و پاهايش باشد، بپوشانيد. از طرفي مي‏توانيد يک ماده ضد حشرات روي پوست او بماليد.
زماني که کودک پس از بازي به منزل باز مي‏گردد، سر و بدن او بخصوص گردن، زير بغل، کشاله ران و پشت گوش‏هايش را از لحاظ وجود کنه کنترل کنيد. اگر کنه‏اي پيدا کرديد، با استفاده از موچين آن را برداريد. در صورتي که بخواهيد کنه را براي بيماري آزمايش کنيد، آن را در يک لوله آزمايش نگه داريد. شما به طور مرتب بايد حيوانات خانگي خود را معاينه کنيد.
جاي زخم کنه را با آب و صابون بشوييد، سپس از يک پماد آنتي‏بيوتيک استفاده نماييد. در صورتي که در کودک علايمي نظير جوش‏هاي قرمز، سردرد، تب و لرز، خواب‏آلودگي يا درد عضلاني در طول يک ماه پس از نيش‏زدگي ظاهر شد، به پزشک مراجعه کنيد.

استخرهاي بادي

از آنجا که کودکان خردسال، ممکن است حتي در 2 سانتي‏متر آب هم غرق شوند، شما بايد در اطراف استخرهاي بادي کودک‏تان که در حياط قرار دارد، همواره مراقبش باشيد. اگر فرزند شما در استخر ليز بخورد ممکن است نتواند خودش را نجات دهد.
استخرهاي بادي، سطل يا هر ظرف محتوي آب پس از استفاده بايد به سرعت خالي و در جايي نگهداري شوند. بيشتر اتفاقات مربوط به استخرهاي کودکان، زماني روي مي‏دهد که کودک در اطراف استخر پرسه مي‏زند.
بنابراين اگر شما در حياط خانه‏تان استخر داريد بايد چهار طرف آن را با حصاري که حداقل 5/1 متر ارتفاع داشته و درب ورودي آن با دست، باز و بسته مي‏شود، مسدود کنيد.

ورودي اتومبيل

حوادث رانندگي يکي از علل مرگ و مير کودکان مي‏باشد و بسياري از اتفاقات ناگوار حتي پيش از خروج اتومبيل از پارکينگ رخ مي‏دهد. به کودکان بياموزيد در پارکينگ، محل ورودي اتومبيل يا اطراف خودرو بازي نکنند. اگر مدل ماشين به گونه‏اي است که شما نمي‏توانيد در آيينه جلوي آن هر چيز کوچکي را ببينيد، بسيار خطرآفرين خواهد بود. قبل از دنده‏عقب رفتن، ابتدا پياده شده و مطمئن شويد، کودکي پشت ماشين شما
نيست. هميشه درهاي ماشين و درِ صندوق عقب را قفل کنيد، حتي زماني که ماشين در پارکينگ خانه پارک است. کليدهاي ماشين را از دسترس کودک محفوظ بداريد. اگر به کودک اجازه مي‏دهيد از پارکينگ به عنوان مکان بازي استفاده کند، حتما با يک حصار، محدوده بازي او را مشخص کنيد.

آت و آشغال خوردن

کودکان هر چيز کوچکي را که به دست مي‏آورند، نظير خاک، سنگريزه، آجيل و مهره‏هاي رنگي به دهان مي‏گذارند که همگي باعث خفگي مي‏شوند. اما اگر خوردن اين گونه چيزها عادت هميشگي اوست، کودک به نوعي اختلال غذايي دچار است. از آنجا که اين بيماري ناشي از کم‏خوني در اثر کمبود آهن است و باعث مسموميت مي‏شود حتما به پزشک مراجعه کنيد. مواد شيميايي نظير حشره‏کش‏ها و آفت‏کش‏ها را از دسترس کودکان دور نگه داريد و حتما خاک باغچه منزل خود را از لحاظ وجود سرب در آن کنترل کنيد.

ابزار باغباني

ماشين چمن‏زني:

هر ساله بر اثر حوادث ناشي از چمن‏زن‏ها و تراکتورها، 75 نفر از بين مي‏روند و 20000 نفر آسيب مي‏بينند. موتور اين ماشين‏ها باعث سوختگي و تيغه آنها باعث پراکنده شدن سنگريزه، ميخ، شاخه‏هاي کوچک و سيم و برخوردشان با عابرين مي‏شود. هرگز اجازه ندهيد کودکان با اين گونه وسايل بازي کنند. هرگاه شما مشغول کار با ماشين چمن‏زن هستيد کودک را از آن حوالي دور کنيد.

ابزار تيز:

بريدگي‏هاي ناشي از قيچي‏هاي باغباني يا ديگر ابزار تيز، ممکن است باعث بيماري کزاز شوند. بنابراين مطمئن شويد که به کودک‏تان واکسن کزاز تزريق کرده‏ايد. اگر زخم کودک عميق است، بايد حتما به پزشک مراجعه کنيد. براي کودک‏تان ابزار باغباني پلاستيکي بخريد تا با آنها بازي کند. ابزار تيز را از دسترس او دور نگه داريد.

مواد شيميايي باغباني:

کودهاي شيميايي، آفت‏کش‏ها و مواد کنترل بذر، اغلب حاوي مواد شيميايي هستند که سمي بوده و در صورت بلعيده شدن باعث مسموميت کودکان مي‏شوند. اين گونه مواد را در ظروف دربسته نگه داريد و از دسترس کودکان دور کنيد.

گياهان سمي

به نظر کودکان، گل‏ها و گياهان داخل حياط زيبا هستند و آنها دوست دارند اين گياهان را بخورند. در اين مورد مخصوصا بايد مراقب قارچ‏هاي سمي يا گياهان ميوه‏داري باشيد که سمي هستند. (هر گياه حتي مي‏تواند باعث خفگي شود.)

سوختگي و گرمازدگي

براي تفريح و بازي کودک در زير آفتاب حتما موارد زير را رعايت کنيد:
ـ در روزهاي آفتابي و حتي ابري از کرم‏هاي ضد آفتاب با SPFحداقل 15، براي کودک‏تان استفاده نماييد. بهتر است از اين کرم‏ها حتي براي اطفال زير 6 ماه نيز استفاده کنيد، اما تلاش ورزيد نوزادتان را از تماس مستقيم نور خورشيد دور نگه داريد.
ـ به کودکان خود لباس‏هاي نخي گشاد بپوشانيد و صورت او را با کلاه لبه‏پهن و عينک آفتابي از معرض آفتاب دور نگه داريد.
ـ آفتاب‏سوختگي کودک‏تان را با استفاده از مقداري زيادي آب خنک درمان کنيد. حمام ولرم و قرص ايبوپروفن، تورم و درد کودک‏تان را تخفيف مي‏دهد.
ـ ابزار داخل حياط و ديگر سطوح فلزي که در معرض آفتاب تابستان گرماي زيادي مي‏گيرند، باعث سوختگي‏هاي شديد مي‏شوند. تاب و سرسره کودکان را در سايه قرار دهيد و قبل از آنکه کودک روي آنها بازي کند، حرارت آن را کنترل نماييد.
ـ در روزهاي بسيار گرم، کودکان به مقداري زيادي عرق مي‏کنند تا گرماي بدن‏شان را دفع نمايند. بنابراين بايد آب زيادي بخورند (از خوراندن نوشيدني‏هاي کافئين‏دار به آنها خودداري کنيد).
اگر در کودک علايم گرمازدگي ظاهر شد نظير: بي‏حالي، گريه بي‏وقفه، گيجي، کاهش هوشياري و تب بالا، با فوريت‏هاي پزشکي تماس بگيريد. کودک را در حمام آب سرد قرار دهيد يا يک حوله مرطوب روي پوست بدن او بگذاريد.

مورچه و پشه

مورچه‏ها ...، همانند زنبورهاي مهاجم به انسان حمله مي‏کنند و او را نيش مي‏زنند. بنابراين بايد کودکان را از مناطقي که انبوهي از اين مورچه‏ها در آنجا وجود دارد، دور کرد و اجازه نداد آنها با پاي برهنه رفت و آمد کنند. جاي نيش مورچه‏ها پس از چند روز متورم شده و بزرگ مي‏شود. در چنين مواقعي بايد مکان نيش‏زدگي را با يخ مالش داد و از پماد آنتي‏بيوتيک استفاده نمود.
همچنين لازم است کودکان خود را با پوشاندن پيراهن آستين‏بلند و شلوار، از خطر
پشه در امان داريد. البته مي‏توانيد براي از بين بردن پشه‏ها از حشره‏کش استفاده نماييد ولي نبايد آن را مستقيم به دستان کودک بپاشيد زيرا ممکن است او دستانش را در دهانش بگذارد. بنابراين بهترين راه براي مبارزه با اين معضل، پوشاندن لباس مناسب به کودکان است. از آنجا که پشه‏ها در آب‏هاي راکد تخم‏ريزي مي‏کنند، بنابراين از خالي بودن استخر بادي کودک‏تان، سطل و چاله‏هاي آب اطمينان حاصل کنيد. در صورت گزيدگي پشه، جاي نيش را تميز کرده سپس از يخ و به دنبال آن از يک پماد هيدروکورتيزون براي بهبود آن استفاده نماييد.

خطرات خيابان

گاهي اتفاق مي‏افتد که توپ کودک از حياط به داخل کوچه يا خيابان مي‏افتد و آنگاه وي به دنبال توپش ناگهان خود را در وسط خيابان مي‏بيند. در اين گونه مواقع و براي جلوگيري از بروز خطر، به کودک خود خطرات اين کار را گوشزد کنيد. کودکان زير 10 سال قدرت تشخيص آن را ندارند که به سلامت از خيابان رد شوند، بنابراين همواره بايد چشماني مراقب آنها باشد. اگر توپ کودک به وسط خيابان پرت شد از او بخواهيد براي کمک نزد شما بيايد. دور تا دور حياط خود را با حصار فلزي بپوشانيد و هر گونه فاصله بين حصارها را پر کنيد تا سر کودک و قسمت‏هاي ديگر بدنش از ميان حصار رد نشود.
منبع:پيام زن
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image