? مواد لازم:
ـ آرد برنج يک پيمانه
ـ آب دو و نيم پيمانه
ـ گلاب يک پيمانه
ـ شکر يک و نيم پيمانه
ـ زعفران به ميزان لازم
ـ روغن به ميزاني که آرد در آن حل شود.
? طرز تهيه: آب،شکر و زعفران مواد شهد هستند که جداگانه روي گاز گذاشته شود.قبل از جوشيدن ،گلاب را نيز اضافه کرده پس از يک جوش از روي گاز برداشته ،کنار مي گذاريم. آرد برنج را الک کرده ،درون تابه با روغن تف مي دهيم.
پس از بلند شدن بوي آرد برنج ،مواد شهد را اضافه کرده مرتب زير و رو مي کنيم تا وقتي که حلوا به ظرف نچسبد و نيز به روغن بيفتد. در اين مرحله حلوا آماده است در ظرفي ريخته و با خلال بادام و يا پودر نارگيل تزيين نماييد.
از مزاياي اين حلوا سريع آماده شدن و خوش خوراکي آن است.
? نکات مورد توجه:
1) در زمستان از روغن مايع و در تابستان از روغن جامد استفاده کنيد.
2) در مرحله آخر اگر پس از مدتي به روغن نيفتاد مقداري ديگر روغن بريزيد.
3) زعفران را از قبل آب کرده سپس در شهد استفاده کنيد.
منبع: آشپز ايراني