جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ژيگو
-(9 Body) 
ژيگو
Visitor 471
Category: دنياي فن آوري
گوشت مغز ران گوساله : 2 کيلو
سير : 2 عدد
هويج : 2 عدد
نمک : قدري
فلفل : قدري
روغن : 4 قاشق سوپخوري
گوشت گوساله جوان را پاک مي‌نمائيم.
هويج و سير را پوست کنده به درازا مي‌بريم.
هويج و سير را داخل سوراخ‌ها قرار مي‌دهيم.
نمک فلفل به گوشت مي‌زنيم
با نخ کلفتي گوشت را خوب مي‌بنديم.
روغن بروي گوشت مي‌نمائيم
گوشت را در کاغذ آلومينيم مي‌پيچيم در فر 300 درجه به مدت 2 ساعت مي‌گذاريم.
گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده مي‌گذاريم براي نيم ساعت ديگر روي گوشت خوب برشته و طلائي شود، هر 5 دقيقه بايد يک مرتبه روي گوشت را از روغني که در ته ظرف است بريزيم تا روي گوشت خشک و تيره رنگ نشود.
اگر بخواهيم گوشت ژيگو را به برش‌هاي نازک ببريم حتماً بايد سرد شود.
اگر خواستيم گوشت را گرم و با سس سر ميز ببريم با يد پس از خنک شدن و بريدن دو مرتبه برش‌ها را در ظرفي چيده بگذاريم گرم شود و سس را براي روي آن آماده کنيم.
سسي که براي اين نوع گوشت تهيه مي‌کنيم با يد سس قهوه ساده يا آبي که از گوشت خودش به‌دست مي‌آيد و يا آب استخوان باشد.
در انتخاب گوشت بايد دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نموديم بايد مدت پخت بيشتري در نظر بگيريم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image