جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
با‌ميه
-(0 Body) 
با‌ميه
Visitor 471
Category: دنياي فن آوري

مواد لا زم (براي 4 نفر)

? آرد 125 گرم
? تخم مرغ 3 عدد
? شکر 200 گرم
? روغن 4 تا 5 قاشق
? شربت غليظ 2 پيمانه
? گلا ب 2 تا 3 قاشق

طرز تهيه

آب و روغن را در ظرفي ميريزيم و روي آتش مي گذاريم تا جوش بيايد آرد را يکمرتبه داخل آب که جوش آمده است ميريزيم و يکي دو بار آهسته بهم مي زنيم تا آب کامل تبخير و مايه سفت شود ظرف را از روي آتش برميداريم و مايه که کمي سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مايه مي شکنيم و مرتب بهم مي زنيم تا خمير کامل نرم و لطيف شود بعد در تابه مقداري روغن مايع از قبيل روغن کنجد ميريزيم و روي آتش مي گذاريم تا داغ شود و مايه را داخل قيف مخصوص مي ريزيم و حرارت را ملا يم مي کنيم دهانه قيف را جمع مي کنيم و از مايه بهر اندازه که بخواهيم با فشار دادن کيسه در روغن ميريزيم بطوريکه سطح روغن پوشيده شود . گاهي باميه ها را پشت و رو مي کنيم تا دو طرف آن کمي برشته شود بعد با کفگير باميه ها را از داخل روغن بيرون مي آوريم و در صافي مي ريزيم تا روغن زيادي آن گرفته شود بعد باميه هاي آماده شده را در شربت ميريزيم درصورتيکه بخواهيم باميه خرمايي رنگ شود يکي دو قاشق شکر درآب روغن باميه ميريزيم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه مي کنيم .
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image