جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوهان عسلي
-(1 Body) 
سوهان عسلي
Visitor 352
Category: دنياي فن آوري

موا د لازم:

خلال بادام=2/1 پيمانه(150 گرم)
شکر=يک پيمانه سرخالي(150 گرم)
عسل سفت=سه قاشق سوپخوري پر(150 گرم)
روغن آبکرده=4 قاشق سوپخوري(100 گرم)
زعفران سائيده=يک قاشق چايخوري

طرز تهيه:

خلال بادام را مي شوييم و در صافي مي ريزيم و ته سيني را خوب چرب مي کنيم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکي مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم،حرارت بايد تند و يکنواخت باشد. گاهي بهم مي زنيم تا شکر آب و طلايي شود. سپس بادام را داخل مايه مي ريزيم و گاهي بهم مي زنيم تا بادام نيز طلايي شود(سوهان عسلي را نبايد زياد بهم زد زيرا روغن آن جدا مي شود)وقتي مايه کاملا طلايي شد زعفران را در کمي آبجوش حل مي کنيم و داخل مايه مي ريزيم. براي امتحان از مايه کمي گوشه سيني مي ريزيم وقتي فورا بسته شد سوهان عسلي آماده است.حرارت را خيلي ملايم مي کنيم تا حدي که سوهان عسلي فقط گرم بماند. بعد از مايه با قاشق کوچک به فاصله روي سيني مي ريزيم و فوري دو سه عدد خلال پسته روي آن قرار مي دهيم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سيني جدا مي کنيم و در ظرف درداري محفوظ نگاه مي داريم.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image