مواد لازم:
آرد=1 کيلو
روغن=400 گرم
پودر قند=بمقدار لازم
آب=بمقدار لازم(تا حدي که خمير نرم شود)
آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه مي کنيم تا وقتيکه خمير صاف و يکدستي حاصل شود.سپس خمير را با وردنه بر روي سيني پهن کرده و قالب مي زنيم.قالب ها مي توانند شکل هاي مختلفي داشته باشند.سپس شيريني ها را در روغن فراون سرخ مي کنيم.شيريني ها بايد کمي در روغن پف کند و طلايي رنگ شود.سپس آنها را در صافي ريخته تا روغن آن برود.پس از سرد شدن آنها را در پودر قند مي غلتانيم و در ظرف مي چينيم. اين شيريني مخصوص شهر لار مي باشد و در ايام نوروز طبخ مي شود. نوش جان!
منبع: آشپز ايراني