مواد لازم:
آرد سفيد گندم=500
گرم زرده تخم مرغ=2 عدد
شير=1 ليوان
روغن آب کرده=4 قاشق سوپخوري(100 گرم)
پکينگ پادر=1 قاشق مرباخوري
نمک=کمي
روغن براي سرخ کردن=بحد کافي
طرز تهيه:
شير و زرده تخم مرغ و پکينگ پادر را با نمک مخلوط کرده،هم مي زنيم.روغن را به آن اضافه مي کنيم و بعد آرد را کم کم ريخته،مخلوط مي نماييم؛بدين ترتيب بايد خمير لطيفي تهيه شود که به دست نچسبد.اگر خمير شل بود،کمي آرد اضافه مي کنيم و اگر سفت شد کمي شير با آن مخلوط مي نمائيم.خمير را خوب مالش مي دهيم تا کاملا کش بيايد. روي خمير را مي پوشانيم،که 2 تا 3 ساعت بماند و خمير ور بيايد.کمي آرد روي ميز مي پاشيم؛از خمير گلوله کوچکي برمي داريم و با نورد خمير را نازک باز مي کنيم.بعد خمير را دو لا تا مي زنيم؛با دهانه استکان دايره هايي مي بريم با کارد اشکالي نظير مستطيل يا مربع مي بريم.يک طرف دايره را کمي جمع مي کنيم.روغن فراوان را داغ مي کنيم،بحدي که روغن دود نکند و گوش فيلها را در روغن مي اندازيم.بايد نانها کاملا پف کند.يک طرف که برشته شد،آنرا برمي گردانيم تا طرف ديگر هم برشته شود.حرارت بايد کمي ملايم باشد تا نانها نسوزد.بعد با کفگير نانها را در صافي مي ريزيم.وقتي گوش فيلها سرد شد دو طرف آنها را پودر قند مي پاشيم؛مي توان به پودر قند کمي هل کوبيده نرم اضافه کرد و کمي هم پسته چرخ کرده روي آنها پاشيد.
منبع: آشپز ايراني