|
خورش باميه
-(6 Body)
|
خورش باميه
Visitor
379
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: گوشت ماهيچه يا ران گوسفند: نيم كيلو، باميه: نيم كيلو، پياز سرخ شده: 2 قاشق سوپخورى، رب گوجه فرنگى: يك قاشق سوپخورى، سيب زمينى متوسط: 3 عدد، آبليمو: يك دوم استكان و نمك و فلفل به ترتيب به اندازه استاندارد ودلخواه. شيوه پخت: قطعات گوشت را با يك قاشق غذاخورى روغن تفت مى دهيم تا گوشت به روغن بيفتد سپس 3 ليوان آب و پياز سرخ شده را به آن مى افزاييم و مى گذاريم با حرارت ملايم بپزد. باميه ها را شسته و ته ساقه آن را كمى مى بريم تا در موقع پخت ليز و له نشوند. سپس آنها را با يك قاشق روغن كمى سرخ كرده و رب گوجه فرنگى را به آن اضافه مى كنيم. پس از رب، آبليمو و نمك و فلفل را مى افزاييم، در صورتى كه گوشت كم آب شده باشد مى توانيد مقدارى آب داغ به آن بيفزاييد. سيب زمينى را پس از پوست گرفتن، به قطر يك تا 5/1 سانتى متر ورقه كرده و سرخ مى كنيم. به محض آماده شدن خورش باميه، آن را در ظرف كشيده و سيب زمينى هاى سرخ شده را دورش مى چينيم. اين خورش بايد كم آب باشد. * باميه چه دارد؟ باميه سرشار از اسيد فوليك و ويتامين هاى A و C بوده و همچنين منبع خوبى از ويتامين هاى B، منيزيم، پتاسيم و فيبر غذايى است. اگر به شما بگويند كه باميه از بيمارى قلبى پيشگيرى مى كند، چه قدر خورش باميه مى خوريد؟
|
|
|