? مواد لازم:
? آرد گندم: سه فنجان،
? شكر: سه فنجان، آب: چهار ليوان،
? كره يا روغن جامد: 250 گرم،
? زعفران ساييده: نصف قاشق چايخوري،
? گلاب: يك فنجان، پسته و مغز بادام خردشده به ميزان دلخواه.
? شيوه پخت:
شكر و آب را مي جوشانيم و زعفران ساييده و حل شده و گلاب را به شربت آماده اضافه مي كنيم و كناري مي گذاريم. روغن يا كره را روي حرارت آب مي كنيم و به تدريج آرد را به آن مي افزاييم و با قاشق چوبي مرتب هم مي زنيم تا آرد كاملاً طلايي رنگ شوند. سپس قابلمه را از روي حرارت برداشته و شربت را كم كم به آن اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. دوباره آن را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و دوباره هم مي زنيم تا حلوا به روغن بيفتد. حلواي آماده را در ديس مي ريزيم و روي آن را با پسته و مغز بادام خرد شده تزيين مي كنيم. اين حلوا را با آرد برنج نيز مي توان تهيه نمود.
منبع: آشپز ايراني