|
لازانيا با قارچ
-(5 Body)
|
لازانيا با قارچ
Visitor
338
Category:
دنياي فن آوري
چهميخواهيم؟ گوشت چرخ کرده 500 گرم قارچ 250 گرم فلفل درشت دلمهاي 1 عدد رب گوجهفرنگي 2 قاشق سوپخوري سس گوجهفرنگي به مقدار لازم سس سفيد 2 پيمانه پنير پيتزا 200 گرم پودر اورگانو 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به مقدار لازم پياز سرخکرده 3 قاشق سوپخوري ورقه لازانيا 8 عدد چه کار کنيم؟ گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل و کمي روغن تفت دهيد. سپس رب گوجهفرنگي و پياز داغ را به آن اضافه کنيد و باز کمي تفت دهيد. فلفل را اضافه کنيد و باز کمي تفت دهيد. بعد فلفل سبز را خلال کنيد و به آن اضافه کنيد. حالا قارچها را تميز کنيد و سپس ورقهورقه ببريد و با کمي نمک، 2 قاشق آب ليمو و کمي روغن، تفتش دهيد و به مواد فوق اضافه کنيد. بعد از مخلوط کردن همهي مواد، فلفل و پودر اورگانو را هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. ورقههاي لازانيا را در آب جوش و نمک، نرم کنيد و کف ظرف را چرب کنيد. يک رديف لازانيا ته ظرف بگذاريد و روي آن قارچ و گوشت بريزيد و با قاشق صاف کنيد. سپس نيمي از سس سفيد، مقداري پنير و گوجهفرنگي... اين کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهيد. فر را روشن کنيد و لازانيا را با حرارت 35 درجه، به مدت 45 دقيقه بپزيد.
|
|
|