ماهيهاي سنگ سر و سرخو يا همان ماهي شير دو تا از ماهيهاي معروف درياهاي جنوب ايران هستند و شما ميتوانيد با استفاده از آنها غذاي خوشمزه اي تهيه کنيد. فراموش نکنيد غذاهاي جنوبي کمي تند است چون در آنها از فلفل استفاده مي شود. شيوه پخت اين غذاي جنوبي را کمي امروزي تر کرده ايم و آن را بدون روغن تهيه کردهايم تا سالمتر باشد.
چه ميخواهيم؟
ماهي سنگسر يا سرخو (ماهي شير) 2 کيلو(براي خانواده 5-4 نفره)، 1 کيلو (براي خانواده 3 نفره)
گوجه فرنگي رنده کرده 400 گرم
پياز متوسط 2 عدد
زردچوبه، نمک، کاري، فلفل به مقدار لازم
برگ ريحان 1 پيمانه
آب 1 ليوان
عصاره مرغ نصف يک قرص
چه کار کنيم؟
نصف عصاره مرغ را با 400 گرم گوجه فرنگي رنده کرده مخلوط ميکنيم و آب را به آن اضافه ميکنيم و آنها را کاملا با يکديگرمخلوط ميکنيم تا يکدست شود. اين سس را روي ماهيهاي قطعه قطعه کردهاي که از قبل توي ظرف نسوز گذاشته ايم ميريزيم. بعد برگهاي ريحان را لابهلاي آن ميگذاريم و ظرف را داخل فر قرارميدهيم. اگر بخواهيم ميتوانيم آن را با فلفل قرمز تند کنيم.