مواد لازم:
فيله ماهي شير 15 عدد(به صورت بريده شده)، خامه چهار قاشق غذاخوري، ژامبون گوشت 15 ورق، جعفري خردشده 2 قاشق غذاخوري، پنير پيتزاي رنده شده 150 گرم، آبليمو 1 قاشق غذاخوري، شويد تازه چند برگ و نمک و فلفل به ميزان لازم.
طرز تهيه:
فيله هاي ماهي را به صورت انگشتي بريده و به آن نمک، فلفل و آبليمو مي زنيم و به همراه شويد تازه داخل کاغذ آلومينيوم مي پيچيم و آن را مي بنديم. اين بسته را به مدت 5 دقيقه داخل قابلمه آب جوش با درب بسته قرار مي دهيم و مي گذاريم بپزد. سپس ماهي را از کاغذ خارج کرده آب ماهي را در ظرف ديگري مي ريزيم و خامه را به آن مي افزاييم و به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم جوشانده سپس به آن نمک، فلفل و آبليمو مي زنيم. بعد از آن وسط هر ژامبون را يک تکه فيله ماهي گذاشته و آن را پيچانده در ظرف پيرکس که از قبل چرب شده مي گذاريم. روي ژامبون ها را سس خامه که آماده کرده ايم مي ريزيم و پنير پيتزاي رنده شده و جعفري خرد شده را روي آن مي پاشيم و به مدت 10 دقيقه با درجه حرارت 400 درجه فارنهايت مي پزيم.