? مواد لازم :
? آرد برنج نيم کيلو
? شکر 200 گرم
? تخم مرغ 1عدد
? کره يا روغن کرمانشاهي 200 گرم
? گلاب نصف فنجان قهوه خوري
? زعفران آب شده يک قاشق مرباخوري
? خرفه يا سياه دانه به مقدار لازم
? طرز تهيه :
1) ابتدا آرد برنج را الک مي کنيم.
2) آرد را با روغن مخلوط کرده و کمي آن را ورز مي دهيم تا روغن در آرد حل شود.
3) شکر را در نصف ليوان آب حل کرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا بصورت شربت درآيد.
4) بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه مي کنيم.
5) تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه مي کنيم و خمير را ورز مي دهيم.
6) خمير را مدت 5 ساعت در جاي مناسبي با دماي معتدل قرار مي دهيم و روي آن با پارچه ي تميزي مي پوشانيم. خمير را نبايد در يخچال بگذاريم، ولي در گرما هم نباشد.
7) بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمي ورز مي دهيم و از خمير، تکه هايي به صورت گردو درست مي کنيم و در کف دستمان کمي پهن مي کنيم.
8) چند دانه خرفه (سياه دانه) روي شيريني ها مي ريزيم و در سيني فر مي چينيم.
9) سيني حاوي شيريني ها را در طبقه ي وسط فري که از قبل روشن کرده ايم و دماي آن 170 درجه است، براي 20 دقيقه تا نيم ساعت قرار مي دهيم.
اين شيريني را مي توانيد خارج از يخچال و در محل خنکي نگهداري کنيد.
منبع: آشپز ايراني