جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان برنجي کرمانشاهي
-(7 Body) 
نان برنجي کرمانشاهي
Visitor 505
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم :

? آرد برنج نيم کيلو
? شکر 200 گرم
? تخم مرغ 1عدد
? کره يا روغن کرمانشاهي 200 گرم
? گلاب نصف فنجان قهوه خوري
? زعفران آب شده يک قاشق مرباخوري
? خرفه يا سياه دانه به مقدار لازم

? طرز تهيه :

1) ابتدا آرد برنج را الک مي کنيم.
2) آرد را با روغن مخلوط کرده و کمي آن را ورز مي دهيم تا روغن در آرد حل شود.
3) شکر را در نصف ليوان آب حل کرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا بصورت شربت درآيد.
4) بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه مي کنيم.
5) تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه مي کنيم و خمير را ورز مي دهيم.
6) خمير را مدت 5 ساعت در جاي مناسبي با دماي معتدل قرار مي دهيم و روي آن با پارچه ي تميزي مي پوشانيم. خمير را نبايد در يخچال بگذاريم، ولي در گرما هم نباشد.
7) بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمي ورز مي دهيم و از خمير، تکه هايي به صورت گردو درست مي کنيم و در کف دستمان کمي پهن مي کنيم.
8) چند دانه خرفه (سياه دانه) روي شيريني ها مي ريزيم و در سيني فر مي چينيم.
9) سيني حاوي شيريني ها را در طبقه ي وسط فري که از قبل روشن کرده ايم و دماي آن 170 درجه است، براي 20 دقيقه تا نيم ساعت قرار مي دهيم.
اين شيريني را مي توانيد خارج از يخچال و در محل خنکي نگهداري کنيد.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image