شکر : 500 گرم
گلاب : 0.5 فنجان
آب : 1.5 فنجان
? شربت باقلوا را بطريق ذيل آماده ميکنيم:
شکر را با يک و نيم فنجان آب مخلوط ميکنيم و روي آتش ميگذاريم تا جوش بيايد و کمي غليظ شود گلاب را ميريزيم چند جوش که زد شربت را از صافي رد ميکنيم، در صورتيکه باقلوا مدتي ماند و خشک شد کمي شربت رقيق و گرم روي باقلوا ميدهيم. در صورتيکه باقلوا را در سيني تهيه کرديم بايد لواش را بزرگ به اندازه سيني باز کرده و به طريق فوق عمل نمود.
راحت الحلقوم
قند : 800 گرم
گلاب : قدري
هل : 100 گرم
شکر را در يک گيلاس آب قوام آورده و نشاسته را در قدري آب آميخته و در شکر ريخته همش بزنيد سپس هل را کوبيده با قدري گلاب مخلوطش کنيد خوب همش بزنيد تا سفت شود سپس در يک سيني پهن کرده روي آن برمه قند بپاشيد و پس از سرد شدن به قطعات مربع شکل ببريد.
منبع: آشپز ايراني