جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عدس پلو با قارچ
-(5 Body) 
عدس پلو با قارچ
Visitor 608
Category: دنياي فن آوري
قبل از هجوم فست فودها و يا ساير غذاهاى طبخ و آماده طبخ، خانواده ها هفته اى تا دو بار هم «عدس پلو» با گوشت قلقلى و يا با خرما و كشمش مى خوردند شايد اصلاً به اين موضوع هم فكر نمى كردند كه ذخيره فسفر مغزشان هيچ گاه ته نخواهد كشيد!
مواد اوليه:
برنج فرد اعلا: يك كيلو، عدس درشت و سبزرنگ: 250 گرم، قارچ: 250 گرم، گوشت چرخ كرده: 250 گرم، رب گوجه فرنگى: 2 قاشق سوپخورى، روغن مايع: يك فنجان، پياز سرخ شده: 2 قاشق غذاخورى، زعفران ساييده: به مقدار دلخواه.
اما نمك به اندازه استاندارد با اين تاكيد كه دستتان براى خوردن فلفل كاملاً باز است.
 شيوه پخت:
برنج را شسته و با نمك خيس مى كنيم. عدس را 3-2 ساعت قبل خيس كرده و مى گذاريم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن كشيده شود.گوشت چرخ كرده را با روغن و پيازداغ تفت مى دهيم. قارچ را حلقه حلقه مى كنيم و با رب گوجه فرنگى، نمك و فلفل به گوشت اضافه مى كنيم.سپس يك فنجان آب به گوشت مى افزاييم و مى گذاريم بپزد. عدس پخته را به گوشت و قارچ پخته افزوده و پس از پختن برنج، آن را لابه لاى برنج مى ريزيم. مقدارى روغن روى برنج مى ريزيم و مى گذاريم دم بكشد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image