|
عدس پلو با قارچ
-(5 Body)
|
عدس پلو با قارچ
Visitor
607
Category:
دنياي فن آوري
قبل از هجوم فست فودها و يا ساير غذاهاى طبخ و آماده طبخ، خانواده ها هفته اى تا دو بار هم «عدس پلو» با گوشت قلقلى و يا با خرما و كشمش مى خوردند شايد اصلاً به اين موضوع هم فكر نمى كردند كه ذخيره فسفر مغزشان هيچ گاه ته نخواهد كشيد! مواد اوليه: برنج فرد اعلا: يك كيلو، عدس درشت و سبزرنگ: 250 گرم، قارچ: 250 گرم، گوشت چرخ كرده: 250 گرم، رب گوجه فرنگى: 2 قاشق سوپخورى، روغن مايع: يك فنجان، پياز سرخ شده: 2 قاشق غذاخورى، زعفران ساييده: به مقدار دلخواه. اما نمك به اندازه استاندارد با اين تاكيد كه دستتان براى خوردن فلفل كاملاً باز است. شيوه پخت: برنج را شسته و با نمك خيس مى كنيم. عدس را 3-2 ساعت قبل خيس كرده و مى گذاريم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن كشيده شود.گوشت چرخ كرده را با روغن و پيازداغ تفت مى دهيم. قارچ را حلقه حلقه مى كنيم و با رب گوجه فرنگى، نمك و فلفل به گوشت اضافه مى كنيم.سپس يك فنجان آب به گوشت مى افزاييم و مى گذاريم بپزد. عدس پخته را به گوشت و قارچ پخته افزوده و پس از پختن برنج، آن را لابه لاى برنج مى ريزيم. مقدارى روغن روى برنج مى ريزيم و مى گذاريم دم بكشد.
|
|
|