جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


خوراك مرغ و آلو و زيتون
-(0 Body) 
خوراك مرغ و آلو و زيتون
Visitor 381
Category: دنياي فن آوري

خوراكى كمى فانتزى!

در اين شماره كمى از سفره خوش آب و رنگ ايرانى دور شده ايم اما در عين حال همه مواد لازم براى پخت آن در دسترس است.
مواد لازم براى يك خانواده 6 نفره: فيله و يا سينه مرغ: 6عدد، زيتون سبز بدون هسته 60 گرم، آلو ( حتى فريز آن): 50 گرم، پوست رنده شده دو عدد ليمو، خردل: دو قاشق سوپخورى، پياز كوچك تند ( نوع قرمزش تندتر است): پنج عدد، روغن زيتون: سه قاشق غذاخورى، سير: يك حبه، مرغ: يك بسته و جعفرى و گشنيز: نيم كيلو.
شيوه پخت: تكه هاى مرغ را تا طلايى شدن سرخ مى كنيم. در ظرفى جداگانه پياز و سير را تفت مى دهيم و در ظرف مرغ مى ريزيم و عصاره مرغ ( يا آب مرغ) و پوست رنده شده ليمو، زيتون ها و آلوها را به آن مى افزاييم و مى گذاريم با حرارت ملايم بپزد كمى كه پخت، نمك و فلفل را به غذا مى زنيم. وقتى قطعات مرغ پخته شدند جعفرى و گشنيز را كه قبلا خرد كرده ايم به مواد اضافه مى كنيم و از اين به بعد زمان پخت براى جا افتادن اين خوراك حداكثر 10 دقيقه است.
نكته: در صورت تمايل مى توانيد چند عدد سيب زمينى آبپز كنار اين خوراك بگذاريد و يا اساسا برنج بار بنهيد و رسما خوراك را به يك وعده اصلى بدل كنيد.
سرآشپز صفحه زندگى در عين حال پيشنهاد ماكارونى را هم در كنار اين غذا به كدبانوى خانه مى دهد!
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image