خوراكى كمى فانتزى!
در اين شماره كمى از سفره خوش آب و رنگ ايرانى دور شده ايم اما در عين حال همه مواد لازم براى پخت آن در دسترس است.
مواد لازم براى يك خانواده 6 نفره: فيله و يا سينه مرغ: 6عدد، زيتون سبز بدون هسته 60 گرم، آلو ( حتى فريز آن): 50 گرم، پوست رنده شده دو عدد ليمو، خردل: دو قاشق سوپخورى، پياز كوچك تند ( نوع قرمزش تندتر است): پنج عدد، روغن زيتون: سه قاشق غذاخورى، سير: يك حبه، مرغ: يك بسته و جعفرى و گشنيز: نيم كيلو.
شيوه پخت: تكه هاى مرغ را تا طلايى شدن سرخ مى كنيم. در ظرفى جداگانه پياز و سير را تفت مى دهيم و در ظرف مرغ مى ريزيم و عصاره مرغ ( يا آب مرغ) و پوست رنده شده ليمو، زيتون ها و آلوها را به آن مى افزاييم و مى گذاريم با حرارت ملايم بپزد كمى كه پخت، نمك و فلفل را به غذا مى زنيم. وقتى قطعات مرغ پخته شدند جعفرى و گشنيز را كه قبلا خرد كرده ايم به مواد اضافه مى كنيم و از اين به بعد زمان پخت براى جا افتادن اين خوراك حداكثر 10 دقيقه است.
نكته: در صورت تمايل مى توانيد چند عدد سيب زمينى آبپز كنار اين خوراك بگذاريد و يا اساسا برنج بار بنهيد و رسما خوراك را به يك وعده اصلى بدل كنيد.
سرآشپز صفحه زندگى در عين حال پيشنهاد ماكارونى را هم در كنار اين غذا به كدبانوى خانه مى دهد!