|
كوكوى قارچ
-(3 Body)
|
كوكوى قارچ
Visitor
344
Category:
دنياي فن آوري
جزو اصلى هر غذايى از دسته كوكو ها، تخم مرغ است و با بسيارى از مواد تره بارى نظير بادمجان، كدو سبز، قارچ، سبزى، سيب زمينى، لوبيا سبز و … مى توان كوكو درست كرد. كوكو يك غذاى كاملا سنتى و صد در صد ايرانى است. هيچ تاريخچه اى وجود ندارد كه به ما خوردن اولين كوكو را يادآور شود گرچه طبخ كوكوها زياد هم اتفاقى نبوده است. به نظر مى رسد در ايران سابقه خوردن كوكو همپاى قدمت خوراك ها، خورش ها و آش ها باشد. براى اين شماره مواد اوليه و شيوه پختن «كوكوى قارچ» را نوشته ايم. قارچى كه بنا به دلايلى كمتر مورد اعتناى كدبانوى خانه است! اين غذا را مى توان براى عصرانه و يا حداكثر يك شام سبك البته به همراه يك نوع سالاد در نظرگرفت. مواد لازم: قارچ: 200 گرم، تخم مرغ: 6 عدد، جعفرى ساطورى شده: 2 قاشق غذاخورى، كره: 2 قاشق غذاخورى، روغن براى سرخ كردن، نمك و فلفل به ميزان دلخواه. شيوه پخت: ابتدا قارچ ها را خوب بشوييد و به همراه نصف كره و يك قاشق آبليمو به مدت 5 دقيقه بر روى حرارت كم اجاق تفت دهيد. سپس جعفرى خرد شده، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد. در ظرفى ديگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشكنيد و هم بزنيد. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسيده است. از باقيمانده كره به علاوه روغن براى سرخ كردن كوكو استفاده مى كنيم. به محض سرخ شدن يك طرف كوكو ( قارچ به سرعت مى سوزد و سياه مى شود)، بلافاصله آن را برمى گردانيم تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود. در صورتى كه اندازه هاى داده شده رعايت شود، اين غذا براى 4 تا 6 نفر كافى است.
|
|
|