|
سوپ جو پرک
-(2 Body)
|
سوپ جو پرک
Visitor
347
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم يک پيمانه جو پرک 3 عدد هويج رنده شده ي ريز نصف ليوان شير يک قاشق آرد نصف قاشق مرباخوري کره يک تکه کوچک سينه و يا بال مرغ يک ليوان آب گوشت يا يک عدد عصاره ي فشرده ي گوشت که در يک ليوان آب داغ حل شده باشد نمک و فلفل سياه جو و هويج و مرغ رو با دو پيمانه آب روي شعله ي ملايم بذاريد تا نيم ساعت بپزه. گاهي هم بزنيد و اگه خيلي کم آب بود چند قاشق آب اضافه کنيد. آب گوشت رو اضافه کنيد و بذاريد نيم ساعت ديگه بپزه. در اين فاصله آرد رو توي شير حل کنيد و کمي نمک و فلفل سياه اضافه کرده و روي شعله ي ملايم هم بزنيد تا شير به جوش بياد و کمي غليظ بشه و بعد کره رو بندازيد توش. مرغ رو از توي سوپ در آريد و مخلوط آرد و کره رو اضافه کنيد و هم بزنيد. مرغ رو ريش ريش و خيلي ريز کنيد و توي سوپ بريزيد. نمک و فلفل غذا رو اندازه کنيد و بذاريد با در باز کمي بجوشه تا غليظ شه. همش بزنيد تا ته نگيره. اگه از عصاره گوشت استفاده مي کنيد مواظب نمک غذا باشيد چون اين عصاره ها خودشون نمک دارن. روي سوپ رو کمي خامه و فلفل سياه بريزيد و نوش جان.
|
|
|