مواد لازم:
ورقههاي نان تست : 8 عدد،
پنير آشپزي : 250 گرم،
كالباس ژامبون گوشت : 100 گرم،
تخم مرغ :1عدد،
آرد سوخاري : مقداري،
روغن مايع : مقداري،
خامه : يك چهارم پيمانه
طرز تهيه:
دور تا دور لبههاي سفت نان را ميگيريم پنير را طوري ورقه ورقه ميبريم كه ابعاد آن حدود يك سانتيمتر از ابعاد نان كمتر باشد تعداد ورقههاي پنير بايد 4 عدد باشد سپس كالباسها را به صورت ورقه ورقه به ابعاد پنير برش داده و روي هر نان تست يك ورقه پنير همچنين يك ورقه كالباس و مجددا يك ورقه پنير و يك عدد نان تست قرار ميدهيم پس از آماده كردن چهار عدد ساندويچ پنير به اين نحو، تخممرغ و خامه را با چنگال هم ميزنيم، بعد ساندويچها را از تخم مرغ و خامه عبور داده و سپس در آرد سوخاري ميغلتانيم مقداري روغن مايع در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار داده و ساندويچها را در روغن سرخ ميكنيم .