|
آش رشته
-(4 Body)
|
آش رشته
Visitor
368
Category:
دنياي فن آوري
زمستان خود دليل قاطعى است براى تهيه و تدارك آش و سوپ و غذايى كه گرما را به ما ارزانى بدارد و آش رشته، آشى كه هيچ گاه از خوردنش خسته و دلزده نمى شويم به شرط آن كه اين آش را آشپز پخته باشد! مواد لازم ( براى 4 نفر) : رشته مخصوص آش: 400 گرم، سبزى ( تره، جعفرى، اسفناج، شويد و گشنيز): يك كيلو، نخود، لوبيا و عدس: 450 گرم، نعناع خشك: 4 قاشق غذاخورى، پياز متوسط: 4 عدد، كشك ساييده غليظ: 2 ليوان، آرد: 2 قاشق، روغن و نمك و فلفل: هر سه به اندازه لازم. شيوه پخت: پياز سرخ شده را به همراه حبوبات بار مى گذاريم. ( حبوبات را از شب قبل در آب سرد خيس كنيد) بعد از پخت حبوبات، سبزى خرد شده را به آن مى افزاييم و مى گذاريم با حرارت كم بپزد. اكنون رشته ها را بدون آن كه خرد شوند به آش اضافه مى كنيم و مرتب آش را هم مى زنيم. افزودن رشته بايد آخرين كار شما باشد زيرا رشته خيلى زود له مى شود. آش كه آماده شد در سوپخورى مى كشيم و روى آن را با كمى كشك و سير داغ و نعنا داغ تزيين مى كنيم. آش رشته را هم مى توانيد با گوشت هاى قيمه شده و يا لبوى نگينى خرد شده، تزيين كنيد.
|
|
|