|
برشتوک
-(0 Body)
|
برشتوک
Visitor
379
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: آرد سفيد =1 ليوان آرد نخودچي =1 ليوان روغن جامد 1= ليوان پودر قند 1=ليوان سر خالي پودر هل =به ميزان دلخواه پودر پسته =مقداري براي تزيين طرز تهيه: آرد سفيد را با حرارت ملايم تفت مي دهيم حدودا 20 دقيقه تا رنگ آرد تغيير کند و خامي آن از بين برود، آرد نخودچي را به آن اضافه کرده و کمي تفت ميدهيم. سپس روغن را به آرد اضافه کرده و کمي سرخ ميکنيم. (ميتوانيم آنرا درون ظرف مناسب ريخته با روغن مخلوط نماييم و به مدت 6 الا 7 دقيقه به قدرت 100 در ماکروفر قرار دهيم بدون درب و يک الي دو دفعه آنرا هم بزنيم آنگاه آرد نخودچي را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقيقه ادامه دهيم ) آنگاه پودر قند و هل را نيز اضافه کرده با هم مخلوط ميکنيم بعد مواد را درون سيني پهن ميکنيم تا سرد شود روي آنرا با پودر پسته تزيين ميکنيم و بعد از سرد شدن بصورت لوزي ميبريم منبع: آشپز ايراني
|
|
|