مواد لازم:
گوشت (نيم كيلو)، لپه (يك فنجان)، پياز (دو عدد)، به (نيم كيلوگرم)، آلوقيسي (250 گرم)، نمك و فلفل و زردچوبه (به مقدار كافي)، سيب زميني (چهار عدد)، رب گوجه فرنگي (يك قاشق سوپ خوري).
طرز تهيه:
ابتدا پياز را خرد كرده در روغن كمي تفت دهيد. لپه را هم جداگانه شسته و با كمي آب بپزيد و كنار بگذاريد. گوشت را با مقدار كافي آب بگذاريد بپزد. به را پوست بگيريد و به قطعات متوسط ببريد. سيب زميني را هم به همين ترتيب پوست گرفته و به اندازه هاي متوسط ببريد. به و سيب زميني را به گوشت اضافه كنيد.
نمك و فلفل و زردچوبه را نيز به مواد بيفزاييد. وقتي اين مواد كاملاً پخت، رب را به همراه لپه و آلو به آبگوشت اضافه كنيد و بگذاريد به مدت چند دقيقه بجوشد تا آلوها هم نرم و پخته شود و آبگوشت جا بيفتد.
توجه: آلو را از قبل در قدري آب خيس كنيد تا زمان پخت آن كوتاه شود.
گوشت اين آبگوشت را در صورت تمايل مي توانيد بكوبيد و جداگانه سر سفره بگذاريد.