جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شله زرد
-(8 Body) 
شله زرد
Visitor 381
Category: دنياي فن آوري

آشپزخانه سلامت

مواد لازم براي شش نفر:
برنج دو پيمانه (حدود 300 گرم)
شكر به ميزان دلخواه
روغن يا کره يک قاشق غذاخوري پر
زعفران ساييده به ميزان دلخواه
گلاب نصف استکان
خلال بادام دو قاشق غذاخوري
خلال پسته به ميزان دلخواه
دارچين به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

برنج را پاک کرده و مي‌شوييم. قابلمه را تا نصفه پر از آب کرده و روي حرارت مي‌گذاريم تا به جوش آيد. برنج را به آب اضافه کرده و روي حرارت گذاشته تا کم‌کم بپزد.
هنگامي‌که برنج قد کشيد و مغز آن كاملا نرم شد، شكر را به آن اضافه مي‌كنيم (ميزان شکر به سليقه و يا رژيم غذايي شما بستگي دارد). افرادي که غذاي بدون شکر را ترجيح مي‌دهند، پس از پخت شله‌زرد، مي‌توانند آن را با عسل ميل کنند. در غير اين صورت، حدود سه قاشق غذاخوري براي تهيه شله‌زرد کم‌شيرين و يک و نيم پيمانه شکر براي تهيه شله‌زرد شيرين کافي است و آن را به هم مي‌زنيم تا شله زرد ته نگيرد و نيز كاملا جا بيفتد. سپس روغن را داغ كرده و به آن اضافه مي‌كنيم (اگر از روغن سرد استفاده کنيم شله‌زرد بوي روغن را به خود گرفته و بدطعم مي‌شود). زعفران ساييده را نيز در كمي‌ آب‌جوش حل كرده و به شله‌زرد اضافه مي‌کنيم.
کمي‌ بعد، خلال بادام را داخل شله‌زرد ريخته تا چند دقيقه در آن بپزد (هم‌زدن زياد اين غذا، موجب خرد و له‌شدن برنج شده و از زيبايي ظاهري آن کم مي‌کند). هنگامي‌که شله‌زرد نسبتا غليظ و آب آن جذب برنج شد، گلاب را به آن اضافه کرده و در عرض کمتر از يک دقيقه قابلمه را از روي حرارت برمي‌داريم.
پيش از سردشدن شله‌زرد، آن را در ظرف مورد نظر ريخته و صبر مي‌کنيم تا سطح شله‌زرد سفت شود. سپس با کمي‌ دارچين، خلال پسته و بادام روي آن را تزيين مي‌کنيم. شله‌زرد هم به صورت داغ و هم سرد مصرف مي‌شود.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image