جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قليا(آشپزخانه هندوستان)
-(4 Body) 
قليا(آشپزخانه هندوستان)
Visitor 340
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
? گوشت با استخوان: 500 گرم
? عدس قرمز: يک ليوان کوچک
? کدو متوسط: 3 عدد
? گشنيز: نصف استکان
? زيره سبز: نصف قاشق چايخوري
? تمرهندي: يک بسته
? گوجه فرنگي رنده شده: 4 عدد
? پياز: يک عدد متوسط
? سير و زنجفيل: هر کدام يک قاشق چايخوري
? زردچوبه، نمک و فلفل سياه و کمي فلفل قرمز: به دلخواه
? روغن: 2 قاشق غذاخوري

قليا(آشپزخانه هندوستان)

? طرز تهيه:
گوشت را به تکه‌هاي درشت مي‌بريم و پس از شستن با پياز خرد شده، سير و زنجفيل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سياه يا قرمز همراه کمي روغن تفت مي‌دهيم تا آب گوشت کشيده شود سپس کمي آب جوش مي‌ريزيم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمي زردچوبه مي‌پزيم وقتي کاملاً پخته شد با گوشت‌کوب يا هم‌زن برقي له مي‌کنيم و بعد آب گوجه فرنگي، گشنيز و کدوي پوست گرفته به آن اضافه مي‌کنيم. سپس تمرهندي را در آب خيس کرده با دست چنگ مي‌زنيم و در صافي، صاف مي‌کنيم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه مي‌کنيم وقتي خورش جا افتاد سير خرد شده و مقداري زيره سياه را در روغن تفت مي‌دهيم و بعد داخل قليا مي‌ريزيم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image