مواد لازم :
* كلم سفيد
* شاخه كرفس
* هويج
* سبزي معطر ( نعناع – تره – ترخان – جعفري )
* كشمش پلوئي
* نخود فرنگي
* سس مايونز
طرز تهيه:
كلم سفيد را خلالي خرد كنيد .
شاخه كرفس چون سفت است بصورت نگيني يا ريز تر خرد كنيد .
هويج را پوست گرفته مقداري از آن را رنده كنيد يا اين كه آن را ريز خرد كنيد و مقداري از هويج رنده شده را براي تزئين برداريد .
سبزي معطر را شسته و خشك كنيد و سپس سا طوري خرد نمائيد .
كشمش را شسته و خشك نمائيد .
نخود فرنگي را آبپز كنيد و سپس در يك آبكش ريخته تا سرد شود .
در يك ظرف مناسب كلم سفيد – كرفس – هويج - كشمش – نخود فرنگي و سبزي معطر را مخلوط كرده و سس مايونز به آن اضافه نمائيد و طوري هم بزنيد كه سس كاملا با مواد مخلوط شود .
سپس مواد را در يك ظرف مناسب بكشيد و با هويج و نخود فرنگي روي آن را تزئين نمائيد .