جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دوغ و آش دوغ
-(4 Body) 
دوغ و آش دوغ
Visitor 356
Category: دنياي فن آوري

پروتيين و كلسيم بخوريم!

كارشناسان تغذيه مى گويند دوغ به تنهايى نوعى غذا به شمار مى رود. ارزش غذايى دوغ معادل 50 درصد از ارزش هاى غذايى شير و ماست بوده و حاوى مقادير قابل توجهى پروتيين و كلسيم موجود در شير است. مصرف روزانه 3 ليوان دوغ برابر يك ليوان شير است اما به دليل استفاده از نمك در طعم آن و مشكلات ناشى از افزايش نمك در بدن توصيه آن است كه خوردن دوغ جايگزين شير نشود. با اين مقدمه به سراغ پختن آشى مى رويم كه در بيشتر نقاط كشورمان پخته مى شود از جمله كرمانشاه، همدان، شيراز و اردبيل كه البته آش دوغ اردبيل بسيار مثال زدنى است.
مواد لازم براى 6 نفر: گوشت چرخ كرده: 300 گرم، پياز رنده شده: يك عدد، آرد برنج: يك ليوان، تخم مرغ: 2 عدد، سبزى ( تره، گشنيز و سير): يك كيلو، نخود پخته: 2 ليوان، برنج: يك دوم ليوان، دوغ: 4 كيلو، نمك و روغن و نعنا داغ: به مقدار كافى.
شيوه پخت: گوشت را با نمك و پياز مخلوط كرده و به شكل كوفته قلقلى ريز در مى آوريم و سپس در كمى روغن تفت مى دهيم. اكنون دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط مى كنيم و روى اجاق مى گذاريم و مرتب هم مى زنيم. ( براى اين كه بريده نشود) آخرين مرحله از پختن آش دوغ، افزودن سبزى، كوفته ريزه و نخود است. پس از آن ظرف آش را تا جا افتادن كامل هر از گاهى هم مى زنيم. آش كه آماده شد در يك ظرف چينى بكشيد و روى آن را با نعنا و سير داغ تزيين كنيد. اين آش را با لوبياى سفيد و لپه و شويد هم مى توان پخت. در اين صورت آش پخته شده بيشتر باب دندان شيرازى ها خواهد بود. بدون آن كه گوشت را قلقلى كنند!
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image