سويا چند مدل تو بازار يافت ميشه .به صورت لوبيا,بصورت چرخ کرده (مثل گوشت چرخ کرده) و بصورت برشته شده .
سوياي مورد نظر لوبيا شکل (به صورت original) ميباشد.
قدم اول ابتدا سويا را در ظرفي محتوي آب ريخته حداقل 2 ساعت ميگذاريم تا کاملا خيس بخورد.سپس بعد از خيس خوردن آب اضافي را جدا و سويا را درون ميکسر يا آسياب کن ريخته و آن را آسياب ميکنيم.
بسته به مقدار مخلوط مقداري آب به آن اضافه کرده درون ظرفي ميريزيم و روي شعله ميگذاريم حداقل 1 ساعت که با شعله بسيار کم جوشيد آن را با صافي صاف ميکنيم.ناگفته نماند که ممکن است سويا هنگام جوشيدن سر برود براي جلوگيري از اين کار يک قاشق فلزي درون ظرف بگذاريدپس از صاف کردن سويا آن را در يخچال گذاشته و ميتوانيد بسته به ميل خود به آن اسانس اضافه کنيد .متل انواع مربا ,عسل ,کاکائو , شکر و غيره .
نکته ديگر اينکه حتي ميتوانيد اضافه سويا را که ته صافي باقي مانده را فريز کرده در غداهايي چون کوکو سيب زميني,کتلت بکاربريد بدون اينکه مزه غذا عوض شود.
منبع:www.vista.ir /ج